Hoeden, snorren e.a.

Een maand vliegt voorbij! Ondertussen hebben we weer drie optredens afge’werkt’.

Drie weken geleden, café ‘t Komplot in Tongerlo. Wat jonger publiek en Jokke werd wat zenuwachtig. Zouden we de playlist niet aanpassen sjoeke? 😉 Ze hadden smartlappen gevraagd en die kregen ze ook en het moet gezegd, de ambiance zat er meteen in. Mede dankzij wat verkleedhoeden en een super dj was het een waar feestje!

Twee weken geleden was er het optreden met Moustache voor de volleybalclub. We hadden er veel van verwacht, misschien te veel. Onze fanclub was nochtans talrijk aanwezig maar de opkomst was te klein in een te grote zaal. De snor van Moustache lag nochtans mooi in de plooi maar ook dat mocht niet baten. Jammer maar het komt er al eens tussen zouden de ‘groten’ zeggen ;-).

Zondag waren we dan weer te gast bij vzw Klim-op, samen met Andy Marvin en dj Johnny, een blij weerzien. Ondanks de toch wel hoge temperaturen zat de zaal vol en werd er goed meegezongen en gedanst. In de zaal zat de voorzitter van VFG en die boekte ons meteen met drie voor de avonturendag van zijn vereniging op 21 mei. Andy op de boot, wij en Johnny in de tent, mooi geregeld.

Maar eerst worden we nog verwacht in Zichem. Zaterdag zijn we er vanaf 21u. De kermis zal gevierd worden buiten maar vooral ook in het café!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *