Ter doole van het vat

Zaterdag 10 september waren we te gast in het stadspark van Sint-Truiden voor het evenement ‘Veisdere ‘s Ooves’, een mix van osschotse feesten met st-rochusverlichting 😉 Wij waren gevraagd door de carnavalsvereniging die rijkelijk Ter Doolen van ‘t vat schonken in drie versies: blond, bruin en kriek. Lag het aan dit lekkere spul, de zwoele temperatuur, de gezellige locatie, … ? Wij werden in ieder geval ook goed gesmaakt en speelden twee uur langer door dan voorzien. En Willy zal het nooit meer vergeten: de kleuren van het voetbal in Sint-Truiden zijn geel en blauw en niet geel en zwart 😉 Oeps.

Twee dagen later vertrok Willy met enkele trouwe kompanen op verkenning naar Oostenrijk. Nieuwe wandelpaden uittesten, de nieuwe fietsen inspecteren (jaja!), de verjaardag van Mutti vieren en natuurlijk uitzoeken waar er Duvel te verkrijgen is 😉 Het was schitterend weer en door hun verhalen tellen we weer met veel goesting af naar april.

Ik bleef thuis en vond onze volgende knaller: een feestmedley met daarin de beste hits van Johnny Hoes. Hou je klaar voor ‘Lieve meid heb jij vanavond tijd?’, ‘En van je hoempahoempahoempa tetere’, ‘Och was ik maar bij moeder thuisgebleven’, … Meldert krijgt de primeur!

En dan nog wat praktische info:

Even melden dat de smartlappenavond in de Vinea verplaatst is naar de week ervoor en dat er nog heel wat leuke boekingen in ‘behandeling’ zijn. Hou dus zeker de agenda in het oog!

Wil je weten waar het optreden te doen is en hoe er naartoe te rijden? Klik het evenement open, de straatnaam en locatie staat onderaan vermeld. Wil je een routeplanner? Klik op het icoon van google maps aan de rechterkant en klik vervolgens op de grijze knop Routebeschrijving. Je hoeft nog enkel je vertrekplaats in te vullen. Handig toch? 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *