We’re back!

Even een update: Vorige maand speelden we ten dans op de 50ste verjaardag van Eric. We doen nog weinig privéfeestjes wegens te drukke agenda maar voor hem maakten we graag een uitzondering.

Twee weken geleden waren we weer van de partij in café Oep de met. Francine zwaait er nu de scepter, een fan van het eerste uur, dus we zullen hier nog vaak optreden.

En dan de trip naar Oostenrijk! Dankzij Willy en Elske was er een plan, een goed uitgewerkt plan zelfs maar het weer dacht er anders over. Ik zong dinsdagavond ‘Rode rozen in de sneeuw’ en wat lag er de volgende ochtend? Geen roos in ieder geval 😉 Maar het had wel iets zo’n wit tapijt. Het heeft ons niet belet om veel te wandelen en naar het einde van de week toe scheen de zon.

We traden twee keer op en de ambiance zat erin vanaf de eerste minuut. Bijna heel het repertoire ging erdoor. Aan de fanclub: You’re simply the best! 😉

Een greep uit de vééééle foto’s vind je via deze link.

Veel tijd om te rusten is er niet. Vrijdag worden we al verwacht in Tongerlo en een weekje later in Betekom. Misschien tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *